ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

70

Дата реєстрації:

26.01.2022

Проголосовано:

10.02.2022 09:45:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 70



УКРАЇНА

НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Про затвердження переліку 

базової мережі закладів культури 

Новокаховської міської ради


 

 У зв’язку із зміною найменування на підставі рішення Новокаховської міської ради від 30 вересня 2021 року № 573 « Про зміну найменування та установчих документів юридичної особи відділу культури Новокаховської міської ради»,  передачею на баланс відділу культури Новокаховської міської ради Музею історії селища Козацьке, відповідно до статей 22, 23,Закону України «Про культуру», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року №984 «Про затвердження Порядку формування базової мережі закладів культури», керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 




  1. Затвердити перелік базової мережі закладів культури Новокаховської міської ради та викласти в новій редакції  (додається).

  2. Визнати таким, що втратило чинність рішення Новокаховської міської ради від 4 березня 2021 року №241 «Про затвердження переліку базової мережі закладів культури Новокаховської міської ради».

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Арнаута В.В. та постійну комісію з питань гуманітарної політики, освіти та охорони здоров’я (Джуманіязову П.В.).



 

Міський голова                                                             

Володимир КОВАЛЕНКО




 

ДОДАТКИ

1 Додаток.pdf Переглянути