ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

85

Дата реєстрації:

27.01.2022

Проголосовано:

10.02.2022 09:46:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 85



УКРАЇНА

НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Про внесення змін до складу міської

координаційної ради з питань

розвитку рекреаційно - курортного

комплексу і туризму та положення про неї

 

З метою розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туристичної галузі громади, посилення зв’язків з іншими соціально-економічними сферами діяльності, у зв’язку зі змінами у структурі виконавчого комітету та кадровими змінами, відповідно до рішень міської ради від 30 вересня 2021 року №567 «Про затвердження структури Новокаховської міської ради та її виконавчих органів», від 30 вересня 2021 року №572 «Про створення відділу туризму виконавчого комітету Новокаховської міської ради», від 30 вересня 2021 року № 574 «Про створення Комунального підприємства «Новокаховський туристично-інформаційний центр» Новокаховської міської ради», статей 7, 11 Закону України «Про туризм», статей 38, 41 Закону України «Про курорти», керуючись статтею 25 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до складу міської координаційної ради з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу і туризму згідно з додатком 1.

2. Внести зміни до положення про міську координаційну раду з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу і туризму згідно з додатком 2.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Васильєва Д.В. та постійну комісію мандатну, з питань депутатської діяльності та етики, законності та правопорядку  (Красовську О.Б.).

 

Міський голова                                                             

Володимир КОВАЛЕНКО

 




 

ДОДАТКИ

1 Додаток 1.pdf Переглянути
2 Додаток 2.pdf Переглянути
3 Пояснювальна записка.pdf Переглянути