ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

116

Дата реєстрації:

07.02.2022

Проголосовано:

10.02.2022 11:17:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 116



УКРАЇНА

НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Про надання дозволу на складання

проекту землеустрою КП «НК ЕКОСЕРВІС»

(для розміщення та обслуговування міського пляжу)

 

На підставі заяви комунального підприємства «НК ЕКОСЕРВІС» від 25.08.2021 року №5322-2021/27, відповідно до статей 12, 92, 122, 123, 125,134 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України “Про землеустрій”, з врахуванням Генерального плану населеного пункту м. Нова Каховка, затвердженого рішенням 86 сесії Новокаховської міської ради 6-го скликання від 20 жовтня 2015 року №2299, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності ( протокол № 49 від 01.02.2022 року), на підставі пункту 34 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 




  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за рахунок земель комунальної власності:



Комунальному підприємству «НК ЕКОСЕРВІС», орієнтовною площею 0,6767 га, за адресою: Херсонська область, м. Нова Каховка, на території прилеглої до міського парку за літнім кінотеатром, для розміщення та обслуговування міського пляжу,  проектна категорія земель – землі водного фонду, проектне цільове призначення земельної ділянки – землі під пляжами (код цільового призначення -10.15), з врахуванням обмежень у використанні земельної ділянки згідно матеріалів генерального плану м. Нова Каховка (прибережна захисна смуга, підтоплення, історичний ареал).

2. Заявнику у місячний термін звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою та має відповідну сертифікацію для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування.

3. Після погодження проекту землеустрою у порядку встановленому статтею 186 Земельного кодексу України та внесення відомостей до Державного земельного кадастру замовникам подати їх до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Новокаховської міської ради для підготовки проектів рішення міської ради  про затвердження розробленої документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).

 

 

 

 

Міський голова                                                       

Володимир КОВАЛЕНКО