ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

111

Дата реєстрації:

07.02.2022

Проголосовано:

10.02.2022 11:18:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 111



УКРАЇНА

НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою КП «НК ЕКОСЕРВІС»

для розміщення та обслуговування

«Меморіального скверу»

 



Розглянувши заяву комунального підприємства «НК ЕКОСЕРВІС» від 08.12.2021 року № 7680-2021/27, враховуючи вимоги генерального плану м. Нова Каховка, затвердженого рішенням 86 сесії Новокаховської міської ради 6-го скликання від 20 жовтня 2015 року №2299, із врахуванням рекомендацій постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року), керуючись статтями 12, 92, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України “Про землеустрій”, статтею 34 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо формування земельної ділянки комунальної власності для подальшого оформлення в постійне користування комунальному підприємству «НК ЕКОСЕРВІС» для розміщення та обслуговування «Меморіального скверу» за адресою: м. Нова Каховка, вул. Маяковського, орієнтовною площею 2,1579 га, проектна категорія земель - землі рекреаційного призначення, проектне цільове призначення - земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання ( код КВЦПЗ - 07.09).

2. Заявнику у місячний термін звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою та має відповідну сертифікацію для розроблення документації із землеустрою.

3. Після погодження документації із землеустрою у порядку встановленому Земельним кодексом України, та внесення відомостей до Державного земельного кадастру замовнику подати документи  на адресу Центру надання адміністративних послуг при виконавчому комітеті Новокаховської міської ради для підготовки проектів рішення міської ради про затвердження розробленої документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у користування.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).

 

Міський голова                                                               

Володимир КОВАЛЕНКО