ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

31.08.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 419
Про затвердження міської Програми соціальної підтримки сім’ї на 2022-2025 роки


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про затвердження міської
Програми соціальної  підтримки сім’ї
на 2022-2025 роки
 

          З метою соціальної підтримки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, створення соціальних умов для життєдіяльності, гармонійного розвитку дітей та молоді, відповідно до Законів України «Про соціальну роботу з дітьми та молоддю», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства», «Про соціальні послуги», «Про запобігання та протидію домашньому насильству», постанов Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 р. №268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», від 03.10.2018 р. №800 «Деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю», від 22.08.2018 р. №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити міську Програму соціальної підтримки сім’ї на 2022-2025 роки (далі – Програма), що додається.
  2. Призначити відповідальним за реалізацію Програми міський центр соціальних служб Новокаховської міської ради  (Корсакова Н.В.), один раз на рік звітувати про виконання Програми перед міською радою одночасно зі звітом про виконання міського бюджету.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Арнаута В.В. та постійну комісію з питань гуманітарної політики, освіти та охорони здоров’я (Джуманіязова П.В.)

 
Міський голова                                                           
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток Про затвердження Програми соціальної підтримки сім’ї на 2022-2025.pdf Переглянути
2 Додаток 2Про затвердження Програми соціальної підтримки сім’ї на 2022-2025.pdf Переглянути