ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.09.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 450
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, відділу культури і туризму Новокаховської міської ради Історична, 22а, м. Нова Каховка


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про надання дозволу
на розробку проекту землеустрою,
відділу культури і туризму
Новокаховської міської ради
Історична, 22а, м. Нова Каховка
 
            Розглянувши заяву від 07.07.2021 року № 4376-2021/27 враховуючи обґрунтованість місця розташування і розмірів земельних ділянок під об’єктами, керуючись статтями 12, 93, 120, 122, 123,  статтями 50 Закону України “Про землеустрій”, з врахуванням Генерального плану населеного пункту м. Нова Каховка, затвердженого рішенням 86 сесії Новокаховської міської ради 6-го скликання від 20 жовтня 2015 року №2299 "Про затвердження містобудівної документації "Проект внесення змін генерального плану міста Нова Каховка, Херсонської області" та науково-проектної документації "Розроблення історико-архітектурного опорного плану, визначення історичного ареалу та зон охорони пам'яток культурної спадщини міста Нова Каховка Херсонської області" затверджена містобудівна та науково-проектна документація оновленого генерального плану міста Нова Каховка, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності № 31від 03.08.2021 року статтею 34 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування:
Відділу культури і туризму Новокаховської міської ради орієнтовною площею 0,1644 га вул. Історична, буд. 22-а, для розміщення та обслуговування будівлі музею, на землях житлової та громадської забудови, за функцією використання – землі громадського призначення.
2. Заявнику рекомендувати у місячний термін звернутися до суб’єкту господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою та має відповідну сертифікацію для розроблення документації із землеустрою.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).
 
Міський голова                                                                                  
Володимир КОВАЛЕНКО