ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.05.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 234
Про передачу товарно-матеріальних цінностей у власність Новокаховського міського у Херсонській області осередку Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Про передачу товарно-матеріальних
цінностей у власність Новокаховського
міського у Херсонській області осередку
Всеукраїнській громадській організації
інвалідів «Союз Чорнобиль України»
 
У відповідності до доручення заступника міського голови В.В. Арнаута №23/1406 від 15.04.2021 року, щодо передачі з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до власності Новокаховського міського у Херсонській області осередку Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» товарно-матеріальних цінностей керуючись  статтями 139, 140 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Передати з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади у власність Новокаховського міського у Херсонській області осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» (додаток 1).
  2. Головному бухгалтеру управління праці та соціального захисту населення Новокаховської міської ради та уповноваженому представнику Новокаховського міського у Херсонській області осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» провести приймання-передачу товарно-матеріальних цінностей в установленому законом порядку.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Арнаута В.В. та постійну комісію з питань гуманітарної політики, освіти та охорони здоров’я (Джуманіязову П.В.).


Міський голова
Володимир КОВАЛЕНКО

ДОДАТКИ

1 234_Додаток_01.pdf Переглянути