ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 83


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про внесення змін  до міської
цільової Програми розвитку та підтримки
Комунального некомерційного підприємства
«Центральна міська лікарня міста Нова Каховка»
Новокаховської міської ради на  2022-2024 роки»
 
З метою покращення доступності та якості медичної допомоги для всіх верств населення міста, продовження тривалості життя, зниження смертності,  удосконалення принципів практичної медицини в поліклінічних умовах та умовах стаціонарних відділень, реалізації реформування галузі охорони здоров’я, ліквідації диспропорції у розвитку первинної медико-санітарної допомоги і стаціонарної медичної допомоги, покращення соціального захисту медичних працівників, раціонального використання бюджетних коштів, поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я, відповідно до Конституції України, Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19 листопада 1992 року №2801 ХІІ, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Внести зміни до міської цільової Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30 вересня 2021 року № 586 виклавши їх у новій редакції, що додається.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань гуманітарної політики, освіти та охорони здоров’я (Джуманіязова П.В.).

 
Міський голова                                                          
Володимир КОВАЛЕНКО