ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.01.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 83
Про внесення змін до міської цільової Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради на 2022-2024 роки»


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про внесення змін  до міської
цільової Програми розвитку та підтримки
Комунального некомерційного підприємства
«Центральна міська лікарня міста Нова Каховка»
Новокаховської міської ради на  2022-2024 роки»
 
З метою покращення доступності та якості медичної допомоги для всіх верств населення міста, продовження тривалості життя, зниження смертності,  удосконалення принципів практичної медицини в поліклінічних умовах та умовах стаціонарних відділень, реалізації реформування галузі охорони здоров’я, ліквідації диспропорції у розвитку первинної медико-санітарної допомоги і стаціонарної медичної допомоги, покращення соціального захисту медичних працівників, раціонального використання бюджетних коштів, поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я, відповідно до Конституції України, Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19 листопада 1992 року №2801 ХІІ, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Внести зміни до міської цільової Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30 вересня 2021 року № 586 виклавши їх у новій редакції, що додається.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань гуманітарної політики, освіти та охорони здоров’я (Джуманіязова П.В.).

 
Міський голова                                                          
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток до Програми фін. підтримки КНП ЦМЛ на 2022-2024.pdf Переглянути
2 Пояснювальн записка.pdf Переглянути