ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.01.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 85
Про внесення змін до складу міської координаційної ради з питань розвитку рекреаційно - курортного комплексу і туризму та положення про неї


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про внесення змін до складу міської
координаційної ради з питань
розвитку рекреаційно - курортного
комплексу і туризму та положення про неї
 
З метою розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туристичної галузі громади, посилення зв’язків з іншими соціально-економічними сферами діяльності, у зв’язку зі змінами у структурі виконавчого комітету та кадровими змінами, відповідно до рішень міської ради від 30 вересня 2021 року №567 «Про затвердження структури Новокаховської міської ради та її виконавчих органів», від 30 вересня 2021 року №572 «Про створення відділу туризму виконавчого комітету Новокаховської міської ради», від 30 вересня 2021 року № 574 «Про створення Комунального підприємства «Новокаховський туристично-інформаційний центр» Новокаховської міської ради», статей 7, 11 Закону України «Про туризм», статей 38, 41 Закону України «Про курорти», керуючись статтею 25 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до складу міської координаційної ради з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу і туризму згідно з додатком 1.
2. Внести зміни до положення про міську координаційну раду з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу і туризму згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Васильєва Д.В. та постійну комісію мандатну, з питань депутатської діяльності та етики, законності та правопорядку  (Красовську О.Б.).
 
Міський голова                                                             
Володимир КОВАЛЕНКО
 


 

ДОДАТКИ

1 Додаток 1.pdf Переглянути
2 Додаток 2.pdf Переглянути
3 Пояснювальна записка.pdf Переглянути