ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

03.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 88
Про затвердження Порядку догляду та утримання зелених насаджень на території населених пунктів Новокаховської міської територіальної громади


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про затвердження Порядку догляду та
утримання зелених насаджень на території
населених пунктів Новокаховської
міської територіальної громади
 
          З метою врегулювання питань догляду та утримання зелених насаджень на території населених пунктів Новокаховської міської територіальної громади, відповідно до рішення міської ради від 04 березня 2021 року №204 «Про деякі питання утримання зелених насаджень у місті Нова Каховка», згідно зі статтею 15 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

1.Затвердити Порядок догляду та утримання зелених насаджень на території населених пунктів Новокаховської міської територіальної громади (додається).    
2. Виконавчому комітету міської ради:
2.1 Підготувати відповідні зміни до Правил благоустрою території міста Нова Каховка, затверджених рішенням міської ради від 09 грудня 2011 року №471, в частині догляду та утримання зелених насаджень і подати їх на розгляд міської ради .
2.2. Відповідно до розділу 15 «Організація розвитку зелених зон населених пунктів» цього Порядку протягом поточного року розробити Програму розвитку та збереження зелених зон міста та території громади.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Чурсинова Л.Г та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).
 
 
Міський голова                                                          
Володимир КОВАЛЕНКО
 

 

ДОДАТКИ

1 Додаток.pdf Переглянути