ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

04.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 89
Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу бюджету Новокаховської міської територіальної громади


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про затвердження Бюджетного регламенту
проходження бюджетного процесу бюджету
Новокаховської міської територіальної громади
 
З метою впорядкування процедур на кожній стадії бюджетного процесу бюджету Новокаховської міської територіальної громади та регламентації взаємовідносин між різними учасниками бюджетного процесу, відповідно до статті 19 Бюджетного кодексу України, Законів України від 13.01.2011 № 2939-VІ «Про доступ до публічної інформації», від 11.02.2015 № 183-VІІІ «Про відкритість використання публічних коштів», наказу Міністерства фінансів України від 31.05.2019 № 228 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо підготовки та затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні» та керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Затвердити Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу бюджету Новокаховської міської територіальної громади (додається).
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 22.08.2019 року № 2168 «Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу міського бюджету міста Нова Каховка».
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Леоніда ЧУРСИНОВА та постійну комісію з питань планування, бюджету та фінансів (Олександр АФАНАСЬЄВ).


 
Міський голова                                                         
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток .pdf Переглянути
2 Пояснювальна записка .pdf Переглянути