ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 105


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про згоду на передачу до державної власності
малоцінних необоротних матеріальних активів
 
Розглянувши листа державного навчального закладу «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» від 17 грудня 2021 року №01-03/472 щодо передачі з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності малоцінних необоротних матеріальних активів (спортивне обладнання) для потреб навчальному закладу, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року),   керуючись  статтями 34, 139, 140 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
             1.   Надати згоду на передачу з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності на баланс державного навчального закладу «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» малоцінних необоротних матеріальних активів, що обліковуються на балансі виконавчого комітету Новокаховської міської ради, згідно з додатком.
             2.   Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності, головному бухгалтеру виконкому Новокаховської міської ради   Ковальовій С.Ю. і  головному бухгалтеру державного навчального закладу «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» Полоснак М.Я. провести приймання-передачу малоцінних необоротних матеріальних активів  в установленому законом порядку.
             3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови  Тарабаку О.А. і постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).
 
Міський голова                                                                      
Володимир КОВАЛЕНКО