ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 105
Про згоду на передачу до державної власності малоцінних необоротних матеріальних активів


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про згоду на передачу до державної власності
малоцінних необоротних матеріальних активів
 
Розглянувши листа державного навчального закладу «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» від 17 грудня 2021 року №01-03/472 щодо передачі з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності малоцінних необоротних матеріальних активів (спортивне обладнання) для потреб навчальному закладу, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року),   керуючись  статтями 34, 139, 140 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
             1.   Надати згоду на передачу з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності на баланс державного навчального закладу «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» малоцінних необоротних матеріальних активів, що обліковуються на балансі виконавчого комітету Новокаховської міської ради, згідно з додатком.
             2.   Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності, головному бухгалтеру виконкому Новокаховської міської ради   Ковальовій С.Ю. і  головному бухгалтеру державного навчального закладу «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» Полоснак М.Я. провести приймання-передачу малоцінних необоротних матеріальних активів  в установленому законом порядку.
             3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови  Тарабаку О.А. і постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).
 
Міський голова                                                                      
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток та Пояснювальна записка.pdf Переглянути