ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 106


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про згоду на передачу до державної власності
тимчасових (нетитульних) споруд

Розглянувши лист державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» від 17 грудня 2021 року №348/01-13 щодо передачі з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності тимчасових (нетитульних) споруд (майданчики «Волейбольний бум» і «Шаховий всесвіт») для потреб навчального закладу, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року),  керуючись  статтями 34, 139, 140 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати згоду на передачу з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності на баланс державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» тимчасових (нетитульних) споруд, що обліковуються на балансі виконавчого комітету Новокаховської міської ради, згідно з додатком. 
2. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності, головному бухгалтеру виконкому Новокаховської міської ради Ковальовій С.Ю. і головному бухгалтеру державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» Слободенюк А.А. провести приймання-передачу тимчасових (нетитульних) споруд  в установленому законом порядку. 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови  Тарабаку О.А. і постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).

Міський голова                                                                     
Володимир КОВАЛЕНКО