ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 106
Про згоду на передачу до державної власності тимчасових (нетитульних) споруд


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про згоду на передачу до державної власності
тимчасових (нетитульних) споруд

Розглянувши лист державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» від 17 грудня 2021 року №348/01-13 щодо передачі з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності тимчасових (нетитульних) споруд (майданчики «Волейбольний бум» і «Шаховий всесвіт») для потреб навчального закладу, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року),  керуючись  статтями 34, 139, 140 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати згоду на передачу з комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до державної власності на баланс державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» тимчасових (нетитульних) споруд, що обліковуються на балансі виконавчого комітету Новокаховської міської ради, згідно з додатком. 
2. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності, головному бухгалтеру виконкому Новокаховської міської ради Ковальовій С.Ю. і головному бухгалтеру державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» Слободенюк А.А. провести приймання-передачу тимчасових (нетитульних) споруд  в установленому законом порядку. 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови  Тарабаку О.А. і постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).

Міський голова                                                                     
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток і Пояснювальна .pdf Переглянути