ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 107
Про згоду на передачу до комунальної власності Таврійської міської територіальної громади основних засобів та інших товарно-матеріальних цінностей


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про згоду на передачу до комунальної
власності Таврійської міської територіальної
громади основних засобів та інших
товарно-матеріальних цінностей
 
Розглянувши клопотання виконавчого комітету Таврійської міської ради від 22 грудня 2021 року №02-02/1278 щодо безоплатної передачі майна Новокаховської міської територіальної громади, яке обліковується на балансі комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради у комунальну власність Таврійської міської територіальної громади для забезпечення функціонування закладів охорони здоров’я, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року), керуючись статтями 136, 139 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка і статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Надати згоду на передачу із комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади до комунальної власності Таврійської міської територіальної громади основних засобів та інших товарно-матеріальних цінностей, що обліковуються на балансі Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради згідно з переліком, що додається.
  2. Приймання-передачу основних засобів та інших товарно-матеріальних цінностей здійснити у встановленому законом порядку.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).

 
Міський голова                                                             
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток і Пояснювальна записка.pdf Переглянути