ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 108
Про згоду на прийняття до комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади персональних комп’ютерів (ноутбуків)


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про згоду на прийняття  до комунальної
власності Новокаховської міської територіальної
громади персональних комп’ютерів (ноутбуків)
 
На підставі рішення Херсонської обласної ради від 17 грудня 2021 року № 406 «Про передачу персональних комп’ютерів (ноутбуків), придбаних за рахунок співфінансування з державного та місцевих бюджетів», враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (протокол № 49 від 01.02.2022 року), керуючись статтею 136 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області до комунальної власності Новокаховської міської територіальної громади в особі Новокаховської міської ради персональні комп’ютери форм-фактора ноутбук Dell Latitude 3510 P101F 210-AVLO-2109 у кількості 82 одиниць на суму 1500600,00 грн з ПДВ для подальшої передачі закладам освіти для   використання за цільовим призначенням із забороною щодо відчуження їх у приватну власність згідно з переліком, наведеним у додатку.  
  2. Прийняття персональних комп’ютерів форм-фактора ноутбук Dell Latitude 3510 P101F 210-AVLO-2109 здійснити згідно з вимогами чинного законодавства України.

       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).
 
 
Міський голова                                                          
Володимир КОВАЛЕНКО


 

ДОДАТКИ

1 Додаток Пояснювальна записка.pdf Переглянути