ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

14.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 122
Про дозвіл на зміну цільового призначення коштів, які виділені для поповнення статутного капіталу комунального підприємства «НК Екосервіс»


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про дозвіл на зміну цільового
призначення коштів, які
виділені для поповнення статутного
капіталу комунального підприємства
«НК Екосервіс»
 
 
          З метою ефективного використання бюджетних коштів, виділених на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «НК Екосервіс» рішенням міської ради від 29.04.2021 року №419 «Про поповнення статутного капіталу на 2021 рік», враховуючи, що спрощена процедура закупівлі відповідно до  Закону України «Про публічні закупівлі» не відбулась, збереженням бюджетних коштів на рахунку підприємства станом на 01.01.2022 року, для подальшої сталої роботи підприємства, потребою в закупівлі спеціальної техніки,  з метою реалізації заходів міської програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності міста Нова Каховка на 2022-2024 роки, на підставі звернення комунального підприємства  «НК Екосервіс» від 11.01.2022 року №05-01/13, керуючись статтями 26, 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Дозволити змінити цільове призначення бюджетних коштів, які виділені для поповнення статутного капіталу Комунальному підприємству «НК Екосервіс», згідно з рішенням міської ради від 29.04.2021 року №419 «Про поповнення статутного капіталу комунального підприємства «НК Екосервіс» на 2021 рік» з  «придбання автомобіля ЗІЛ-130 (бортовий) для переобладнання під поливно-миючу машину» на  «придбання спеціальної техніки - Косарки-подрібнювача бокової JANSENAGF-160» у розмірі 150000,00 грн (сто пʼятдесят тисяч) гривень
2. Постійній комісії з питань планування, бюджету та фінансів (Афанасьєв О.І.) одночасно з розглядом звіту про виконання бюджету Новокаховської міської територіальної громади за 2022 рік заслухати директора комунального підприємства «НК Екосервіс» Нікуліна В.М. по напрямкам використання коштів, виділених з бюджету Новокаховської міської територіальної громади  на внески до статутного капіталу.
3. Покласти персональну відповідальність на головного розпорядника бюджетних коштів виконавчого комітету Новокаховсьокї міської ради, комунального підприємство «НК Екосервіс» (Нікулін В.М.) за цільовим використанням бюджетних коштів, передбачених на внески до статутного капіталу.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Чурсинова Л.Г. та постійну комісію з питань планування, бюджету та фінансів (Афанасьєв О.І.).
 
Міський голова                                                         
Володимир КОВАЛЕНКО
 


 

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна та Порівняльна.pdf Переглянути