ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

14.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 123
Про поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Новокаховське ШЕУ» на 2022 рік


УКРАЇНА
НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про поповнення статутного капіталу
комунального підприємства
«Новокаховське ШЕУ» на 2022 рік
 
З метою реалізації заходів міської програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності міста Нова Каховка на 2022-2024 роки, на підставі звернення комунального підприємства «Новокаховське ШЕУ» від 20.12.2021 № 01-11/213 щодо збільшення суми поповнення статутного капіталу, керуючись статтями 26, 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська  рада
ВИРІШИЛА:
1. Поповнити статутний капітал комунального підприємства «Новокаховське ШЕУ» на суму 123929 (сто двадцять три тисячі дев'ятсот двадцять дев'ять) гривень для ремонту змішувача для асфальтного заводу та придбання регуляторів тиску газу.
2. Встановити порядок поповнення статутного капіталу комунальному підприємству «Новокаховське ШЕУ» шляхом перерахування коштів на комерційний рахунок в установі банку.
3. Начальнику комунального підприємства «Новокаховське ШЕУ» Гуртовому А.П. після отримання коштів внести зміни до статуту у встановленому чинним законодавством порядку.
4. Покласти персональну відповідальність на головного розпорядника бюджетних коштів виконавчий комітет Новокаховської міської ради, комунальне підприємство «Новокаховське ШЕУ» (Гуртовий А.П.) за цільовим використанням бюджетних коштів, передбачених на внески до статутного капіталу.
5. Фінансовому управлінню Новокаховської міської ради (Фурсєєва І.В.) подати на розгляд міської ради відповідне рішення про внесення змін до показників бюджету Новокаховської міської територіальної громади на 2022 рік.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Чурсинова Л.Г. та постійну комісію з питань планування, бюджету та фінансів (О.І.Афанасьєв)
 
Міський голова                                                                   
Володимир КОВАЛЕНКО