ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

451

Дата реєстрації:

03.09.2021

Проголосовано:

30.09.2021 11:44:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 451



УКРАЇНА

НОВОКАХОВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Про надання дозволу

на розробку землевпорядної документації

КП «Новокаховський центр

фізичного здоров’я населення

«Спорт для всіх»



 

          Розглянувши заяву комунального підприємства «Новокаховський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» від 02.06.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності №31 від 03.08.2021 року, із врахуванням положень Генерального плану м. Нова Каховка, затвердженого рішенням 86 сесії Новокаховської міської ради 6-го скликання від 20 жовтня 2015 року №2299 "Про затвердження містобудівної документації "Проект внесення змін генерального плану міста Нова Каховка, Херсонської області" та науково-проектної документації "Розроблення історико-архітектурного опорного плану, визначення історичного ареалу та зон охорони пам'яток культурної спадщини міста Нова Каховка Херсонської області" затверджена містобудівна та науково-проектна документація оновленого генерального плану міста Нова Каховка, керуючись статтями 12, 92, 122, 123, 134, 186 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України “Про землеустрій”, статтею 34 Статуту територіальної громади міста Нова Каховка та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1,4680 га, яка розташована на територія Новокаховської міської територіальної громади м. Нова Каховка, просп. Дніпровський, в районі футбольних полів «Вогник» та « Дніпро», для розміщення та обслуговування метального поля, на землях рекреаційного призначення (код класифікації цільового призначення – 07.02.).

2. Заявнику у місячний термін звернутися до суб’єкту господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою та має відповідну сертифікацію для розроблення документації із землеустрою.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Тарабаку О.А. та постійну комісію з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності (Лепень І.В.).

 

Міський голова                                                       

Володимир КОВАЛЕНКО